Om Café Skagen

Idéen til Café Skagen opstod da flere krydstogtsturister spurgte mig hvor de kunne købe 3 håndmadder og en øl. Nogen må have læst mine tanker, for året efter åbnede ”Dit smørrebrød” i lige de lokaler, som jeg havde udset mig. Og jeg kan forstå at det heldigvis går rigtigt godt! Idéen var altså god nok!

Så måtte jeg jo tænke i nye baner. Og da Kurt fra Torvehallen lukkede sin fiskeforretning og vi dermed ikke kunne få hans fantastiske håndlavede fiskefrikadeller mere, måtte der virkelig ske noget!

Jeg fandt de helt rigtige lokaler i den gamle banegård (tæt på sporet) og Kurt indvilligede i at stege lige så mange fiskefrikadeller, som jeg ville have, dermed var mit nye koncept i hus.

Jeg havde en idé om at kunne få fat i nogle af alle de unge mennesker, der tager toget hver morgen til skoler og uddannelsessteder, men også de forretningsdrivende osv., der kommer med toget hver dag, så de meget let kunne få madpakker eller sandwich med til frokost samt kaffe-2-go og lidt mad til togturen.

Alt hvad der sælges over disken og som enten kan tages med hjem eller indtages i de ny restaurerede lokaler i retro/70’er stil, er fra lokale leverandører: Slagter Munch, Krages Bageri, Top Røg, Skagens Bryghus, Skagen Vin og Gastronomi, 1010 vin m.fl. Alt er håndlavet af friske råvarer og savers med friske piger.

Vi laver tallerkener med lune fiskefrikadeller, brød og hjemmerørt remoulade til at spise i Caféen. Man kan også vælge varmtrøge laks med salat og brød eller én af vores hjemmelavede salater med brød og smør. Vi har også en tapas til 2 personer med et bredt udvalg af røget laks og fiskefrikadeller salater og andet godt. Af salater laver vi rejesalat, skagenssalat og krebsehalesalat. Vores remoulade er selvfølgelig også hjemmerørt.

Du er velkommen til at ringe på 61 78 78 06 og bestille vores mange lækkerriger, pakket til den tid du vil afhente. Eller du kan ringe og bestille tallerkener eller tapas til at spise i caféen når det passer dig.

Til alt dette har vi øl fra Bryghuset, sodavand og vand samt alle former for kaffe. Vi har også hjemmebagt kager til kaffen samt en lille bjesk. Chokolade fra Summerbird samt lakrids fra Lakridseriet. Desuden har vi forskellige vine samt en specielt importeret Champagne enten i glas eller i hel flaske.

Hen over sommeren vil vi tilføje flere andre lækkerier – giv os gerne dine ønsker. Der vil også komme mulighed for et glas gin & tonic samt andre specialiteter.

Vi glæder os til at betjene jer og lytter gerne til specielle ønsker. Således har vi allerede glutenfri groveboller. Vi ses!

Hvem er manden bag?

Jeg er uddannet civilingeniør med speciale i brokonstruktioner og fundamenter under vandet, men det fik jeg aldrig brug for. Efter endt uddannelse blev jeg ansat i DSB til at programmere deres kommende styringsprogram til alle anlægsarbejder og det blev så udvidet til også at styre økonomien i arbejderne. Senere havde jeg forskellige lederroller og sluttede med 13 år som IT-sikkerhedschef. Så det har jo ikke meget med cafédrift at gøre, men man skal jo leve med det man brænder for.